Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
14.02.2023
06:44
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročana so policisti obravnavali dvanajst prometnih nesreč, na številko 113 so prejeli 168 klicev, v Brežicah so obravnavali tatvino kolesa, na Pristavi pa visokotlačnega čistilca.

Dvanajst prometnih nesreč

Policisti so od zadnjega poročanja na številko 113 prejeli 168 klicev, od tega je bilo 67 dogodkov takšnih, ki so zahtevali policijsko posredovanje. Policist so obravnavali dvanajst prometnih nesreč z materialno škodo, od tega je bilo osem trkov z divjadjo.

V Brežicah pogrešajo kolo, v Pristavi pa visokotlačni čistilec

Brežice

V Brežicah so izpred železniške postaje neznanci odpeljali moško gorsko kolo, sivo – črne barve. Gorsko kolo (s cestnimi pnevmatikami) je bilo sicer zaklenjeno, a očitno to ni bila prehuda ovira za storilce. Policisti pravijo, da so lastnika oškodovali za okoli 400 evrov.

Pristava

V Pristavi pri Leskovcu so odtujili visokotlačni čistilec na vodo, znamke Fasa, model Kaiman, modre barve. Čistilec naj bi bil vreden tisoč evrov, dodajajo policisti. Laški policisti so v Radečah obravnavali vlom v trgovino. Storilec je ukradel več mesnih izdelkov in nekaj alkoholnih pijač.

brežice
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja