Skip to main content
V Posavju 26.6° C Sobota, 12. junij 2021
18.05.2021
06:06
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so od zadnjega poročanja na številko 113 prejeli 223 klicev in posredovali na devetih prometnih nesrečah, posredovali so tudi zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru.

Kronika Policijske uprave Novo mesto, 17. maj 2021

Devet prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Krškem so kršitelju cestno prometnih predpisov zasegli kolo z motorjem.

Sedem kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

Policija, avtomobil

223 klicev na številko 

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 54 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 223 klicev, posredovali so zaradi nesreče pri delu, požara, sprožitve signalno varnostne naprave in nezakonitega prehoda državne meje.

V Kostanjevici na Krki izsledili Pakistanca

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Kostanjevice na Krki izsledili in prijeli državljana Pakistana, ki je nezakonito prestopil državno mejo.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Novice iz Posavja