Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
18.05.2022
07:00
Foto: arhiv ePosavje
Policisti Policijske uprave Novo mesto so od zadnjega poročanja posredovali v 52 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 168 klicev.

Kronika Policijske uprave Novo mesto

Sedem prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov, ki nimata veljavnih vozniških dovoljenj zasegli vozili.

13 kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali tudi zaradi 13-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari in tatvin. Posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

Tatvina in dogodki na meji

Iz premičnih semaforjev odnesli akumulatorje

V naselju Mala Dolina na območju Policijske postaje Brežice je nekdo med 13. in 17. majem iz premičnih semaforjev odtujil štiri akumulatorje.

Na meji prijeli 5 Kubancev

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Loč pri Brežicah izsledili in prijeli pet državljanov Kube. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice