Skip to main content
Torek, 16. april 2024
14.09.2023
11:59
Policija, državna meja
Foto: ePosavje.com
Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 113 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 302 klica.

Nesreča na avtocesti pri Krškem

V sredo, 13. septembra, nekaj pred 13. uro so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na avtocesti iz smeri Obrežja proti Ljubljani, pred izvozom za Krško. Policisti prometne policijske postaje Novo mesto so opravili ogled in po prvih ugotovitvah je 21-letni voznik osebnega avtomobila iz Hrvaške zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v zadnji del tovornega vozila s priklopnikom, ki ga je pred njim vozil 55-letni državljan Kosova. Poškodovanega voznika osebnega avtomobila so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.

Prijeli tatove goriva

Policisti policijske postaje Črnomelj so nekaj po 22. uri na Svibniku ustavili in kontrolirali 32-letnega voznika kombija. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da sta 32-letnik in 42-letni sopotnik v Jelševniku vlomila v rezervoar delovnega stroja in odtujila gorivo. Ukradeno gorivo in pripomočke z vlamljanje so jima zasegli in na tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

V Dobruški vasi odtujili oažne plošče

V Dobruški vasi so v noči iz srede na četrtek, 14. septembra neznanci vlomili v ograjen skladiščni prostor in odtujili 57 opažnih plošč.

policija
kronika

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja