Skip to main content
Četrtek, 7. december 2023
06.11.2020
08:00
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so od zadnjega poročanja obravnavali devet prometnih nesreč, enega voznika pridržal i do streznitve, zabeležili so deset kršitev javnega reda in miru ter na številko 113 prejeli 188 klicev.

Kronika Policijske uprave Novo mesto, 5. november 2020

Devet prometnih nesreč, enega voznika pridržali do streznitve

Policisti so od zadnjega poročanja obravnavali devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Policisti so kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli avtomobil in pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Deset kršitev javnega reda in miru

Ob tem so posredovali so zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari, vloma in tatvin.

Policija, avtomobil

Odpeljali Tomosa, fibrco in ročno orodje

Z dvorišča stanovanjske hiše na Mrtvicah na območju Policijske postaje Krško je v noči na četrtek nezanec odtujil starejše neregistrirano kolo z motorjem znamke Tomos, kotno brusilko in ročno orodje.

188 klicev na 113, 55 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 188 klicev, osredovali so zaradi nesreče pri delu, požara, najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev in nezakonitih prehodov državne meje.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja