Skip to main content
Petek, 23. februar 2024
12.07.2021
12:53
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali 33 prometnih nesreč, 59 kršitev javnega reda in miru ter na številko 113 prejeli 813 klicev.

33 prometnih nesreč

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 9. in 12. julijem intervenirali v 203 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 813 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in 30 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Pridržali so dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola in zasegli vozila sedmim kršiteljem  cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj.

59 kršitev javnega reda in miru

Posredovali so zaradi 59 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in štiri kršitelje pridržali. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj prepovedano prehajanje meje ali  ozemlja  države,  groženj, poškodovanja tuje stvari, vlomov  in  tatvin. Posredovali so zaradi sprožitev signalno varnostnih naprav, požarov, najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev in nezakonitih prehodov državne meje.

(Policijska uprava Novo mesto, eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja