Skip to main content
Ponedeljek, 26. februar 2024
12.06.2023
06:18
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so med vikendom na številko 113 prejeli 707 klicev, od tega je bilo 212 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije.

20 prometnih nesreč

Med vikendom so policisti obravnavali dvajset prometnih nesreč, od tega ena s hudimi in tri z lažjimi poškodbami, devet je bilo trkov z divjadjo.

Ostal brez avtomobila

Brežiški policisti so v petek dopoldne kontrolirali 41-letnega voznika osebnega avtomobila iz okolice Krškega. Ugotovili so, da nima vozniškega dovoljenja, na avtu pa so nameščene tablice, ki niso pripadale vozilu, ki ga je vozil. Avto so mu zasegli, zoper njega pa uvedli postopek o prekršku.

Brez vozniške vozil neregistrirano kolo z motorjem

Brežiški policisti so proti večeru ustavili 31-letnega voznika neregistriranega kolesa z motorjem. V postopku so še ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so mu kolo z motorjem zasegli.

Iz avta odnesel nahrbtnik z denarnico in dokumenti

V soboto med 9.30 in 10.40 uro je neznanec izkoristil priložnost in Pod Goro v Krškem razbil steklo na parkiranem avtomobilu ter odnesel nahrbtnik z denarnico in dokumenti. Skupaj so povzročili za okoli sedemsto evrov škode.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja