Skip to main content
Četrtek, 21. september 2023
05.09.2023
06:07
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so v soboto in nedeljo na interventno številko policije prejeli 475 klicev, od tega je bilo 175 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije.

Tatvine

Z vlomom povzročili za nekaj tisoč evrov škode

V soboto dopoldne so policisti iz Krškega opravili ogled kraja vloma v gostinski lokal v Leskovcu pri Krškem. Neznanci so ponoči vlomili v prostore in odnesli nekaj tisoč evrov gotovine, nekaj cigaret ter povzročili še za dva tisoč evrov škode na objektu in opremi.

Iz tovornjaka izčrpali gorivo

Neznanci so v noči iz sobote na nedeljo iz tovornega vozila, parkiranega pod mostom v Krškem, iztočili okoli 400 litrov dizelskega goriva in lastniku povzročili za okoli šesto evrov škode.

Odnesli armaturne palice

Krški policisti so v nedeljo dopoldne sprejeli prijavo tatvine okoli 700 kilogramov armaturnih palic, ki so bile zložene na gradbišču stanovanjske hiše v Leskovcu pri Krškem. Lastnikom so povzročili za okoli tisoč evrov škode. 

Vlomili v hišo

V Vrhuljah so storilci v nedeljo, nekje med poldnevom in sedmo zvečer, izkoristili odsotnost lastnikov in vlomili v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah ogleda so pregledali in razmetali prostore, odnesli nekaj denarja, skupaj pa lastnikov povzročili za več kot tri tisoč evrov škode.

Odnesli kosilnici in puhalnik za listje

V nedeljo popoldne so klicali policiste v Birčno vas. Tam so neznanci vlomili v pomožni objekt lovske koče in odnesli rotacijsko kosilnico, kosilnico na nitko in puhalnik za listje. Lastnike so po prvih ocenah oškodovali za okoli tisoč petsto evrov.

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja