Skip to main content
Sreda, 27. september 2023
11.09.2023
06:35
Foto: arhiv ePosavje
Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 8. in 11. septembrom posredovali v 307 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 945 klicev.

25 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je umrl voznik osebnega avtomobila, prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, tri prometne nesreče v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in 20 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Policisti so trem kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki so vozili brez veljavnih vozniških dovoljenj, zasegli vozila. Ob tem so policisti posredovali še zaradi 29-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih.

Ostale intervencije

S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, lahke telesne poškodbe, groženj, vlomov, prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešanih oseb, nesreče pri delu, sprožitev signalno varnostnih naprav, požara in nedovoljenih prehodov državne meje.

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja