Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
17.10.2019
21:22
Foto: Policijska postaja Krško
Nekaj po 14. uri so bili policisti obveščeni, da naj bi na Drnovem neznanec s parkiranega vozila ukradel registrsko tablico, jo namestil na svoje vozilo in se odpeljal.

Policisti so ga ustavili v Leskovcu pri Krškem

KRŠKO Z Operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Novo mesto so o dogodku obvestili policiste, ki so v Leskovcu pri Krškem avtomobil Fiat marea izsledili in ga ustavljali s svetlobnimi in zvočnimi signali.

Znakov policistov ni upošteval. Ko je na avtu odpadla pnevmatika, pa je pobegnil

Voznik znakov policistov ni upošteval, s pospešeno hitrostjo je nadaljeval z vožnjo, ko je z vozila odpadla prednja pnevmatika pa je ustavil in poskušal peš pobegniti.

Voznika so prijeli in obvladali

Policisti Policijske postaje Krško so pobeglega voznika prijeli in ga obvladali. Med postopkom so potrdili, da je 32-letni voznik iz Ljubljane ukradel registrsko tablico in jo namestil na svoje vozilo, v avtomobilu pa je prevažal tudi več artiklov, za katere so ugotovili, da jih je ukradel v prodajalni v Brežicah.

V avtomobilu prevažal v Brežicah ukradene predmete

Ukradene tablice in ukradene artikle v vrednosti nekaj manj kot 400 evrov so vrnili oškodovancem. Policisti so 32-letnemu kršitelju, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, avtomobil zasegli, po zaključeni preiskavi pa ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

(eP)

krško
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja