Skip to main content
V Posavju 22.4° C Ponedeljek, 16. maj 2022
23.03.2020
10:29
Foto: arhiv ePosavje
V nedeljskem večeru krški poklicni gasilci v Brežicah, občan je zapeljal čez krožišče na Bizeljski cesti.

Na Bizeljski cesti v Brežicah zapeljal čez krožišče

Avtomobil poškodovan, voznik pa ne

BREŽICE V nedeljo zvečer, ob 23.36 je bilo, je na Bizeljski cesti v Brežicah, občan z osebnim vozilom zapeljal preko krožnega krožišča in pri tem poškodoval vozilo. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator ter pregledali osebo, poškodovanih oseb ni bilo.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

(10:28) Pijani 28-letnik se v nesreči ni poškodoval

V noči na ponedljek so brežiški policisti med opravljanjem nalog naleteli na prometno nesrečo na Bizeljski cesti. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 28-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v ograjo. Povzročitelj, ki se v nesreči ni poškodoval, je imel v litru izdihanega zraka 0,63 miligramov alkohola.

Brez veljavne vozniške, vozil neregistriran avtomobil, tablice pa od drugega avtomobila

Policisti so še ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, saj se mu izvršuje ukrep prepovedi vožnje, vozil pa je neregistriran avtomobil, na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Policisti bodo o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Prejšnji teden v Posavju 16 izrednih dogodkov

Največ (7) v brežiški občini

V preteklem tednu smo na območju Posavja zabeležili 16 izrednih dogodkov, od tega šest v občini Krško, sedem v občini Brežice, dva v občini Sevnica in eden izredni dogodek v občini Kostanjevica na Krki.

(eP)

brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja