Skip to main content
V Posavju 29.5° C Četrtek, 18. avgust 2022
24.08.2021
08:47
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
V Malem Podlogu oskubli traktor, odnesli tudi kardan in agregat. Po Brežicah se je nekdo peljal z ukradenim kolesom, na železniški postaji v Krškem prijeli štiri Irance.

Oskubli traktor, odnesli tudi kardan in agregat

V noči iz petka na soboto so neznanci v Malem Podlogu iz kmetijskega traktorja IMT odnesli prednjo masko, prednje luči, smerokaze, pogonski kardan in agregat. Policisti pravijo, da so neznanci lastniku naredili za nekaj sto evrov škode.

Vlom v Glogovem Brodu

V soboto zvečer so brežiški policisti opravili ogled vloma v hišo v Glogovem Brodu. Kot so ugotovili, je neznanec med 13. in 21. uro na silo odprl okno hiše, vstopil v notranjost, jo pregledal, a kot kaže nič odnesel.

S kolesom po mestu, neznanca še iščejo

V nedeljo zvečer, med 18.45 in 19.50 uro si je neznanec brez vednosti lastnice sposodil kolo, ki ga je prislonila k cerkvi Sv. Roka v Brežicah. Policisti so kolo dve uri kasneje našli v mestu Brežice in ga vrnili lastnici, storilca še iščejo.

Pozor, državna meja

Na avtocesti prijeli pet tujcev

Brežiški in prometni policisti ter policisti specializirane enote za nadzor državne meje so v nedeljo dopoldne v na avtocesti proti Ljubljani prijeli državljana Bolivije z dovoljenjem za bivanje v Španiji, ki je imel v avtu še tri državljane Bolivije in državljana Španije. Tujci naj bi prišli v Slovenijo nekje pri Novi vasi pri Mokricah.

Policisti so 21-letnega voznika iz Bolivije pridržali zaradi suma storitve kaznivega dejanja pomoči pri nezakonitem prehodu državne meje, v delo pa so se vključili novomeški kriminalisti.

V Krškem prijeli Irance

V noči iz nedelje na ponedeljek so policisti specializirane enote za nadzor državne meje v Krškem pri železniški postaji prijeli štiri državljane Irana.

(eP)

krško
brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja