Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
30.09.2021
13:34
Rešilec, NMP Brežice
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti bodo 24-letniku, ki je v noči na četrtek pijan padel z električnega skiroja, napisali 1280 evrov kazni.

24-letnik se je poškodoval pri padcu z električnim skirojem

V noči na četrtek so policiste iz bolnišnice obvestili, da oskrbujejo moškega, ki si je poškodoval glavo pri padcu z električnim skirojem.

Policisti Policijske postaje Krško so zbrali obvestila in ugotovili da je 24-letnik vozil skiro po pločniku iz smeri Leskovške ceste proti Gubčevi ulici, pri prečkanju zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad skirojem in padel.

Policisti bodo kršitelju, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,82 miligramov alkohola, izdali plačilni nalog v višini 1.280 evrov.

Policija, državna meja

Krški policisti prijeli tatici oblačil

Krške policiste so okoli 16. ure poklicali na pomoč in prodajalne v Krškem, kjer naj bi neznanci odtujili več kosov oblačil in pobegnili. Policisti so se takoj odzvali in podlagi opisa v bližini izsledili in prijeli dve storilki.

Ukradene predmete zasegli in vrnili v prodajalno

Policisti so jima zasegli ukradene predmete in jih vrnili osebju prodajalne, zoper osumljenki bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Iz kleti odpeljal gorsko kolo

Policisti poročajo tudi, da je v Brežicah neznanec iz kleti večstanovanjske stavbe odtujil gorsko kolo znake Scott scale, rumene barve. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 2.400 evrov.

(eP)

krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja