Skip to main content
V Posavju 11.9° C Četrtek, 22. april 2021
02.04.2021
09:55
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
V noči na petek so policisti na Senovem obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil pijan 26-letnik brez veljavnih dokumentov. V četrtek prijetli tatove suhomesnatih izdelkov

Na Senovem pijan in brez papirjev, v četrtek prijeli tatove

Brez veljavnih dokumentov in še pijan

Nesreča 26-letnika na Senovem

KRŠKO V noči na petek so krški policisti na Senovem obravnavali prometno nesrečo, ko je 26-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v ograjo ob cesti.

Plačal bo

Povzročitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,39 miligramov alkohola. Policisti so mu zaradi kršitev cestno prometnih predpisov in Zakona o nalezljivih boleznih so izdali plačilni nalog.

Iz trgovine odnesli suhomesnate izdelke

Policisti so jih izsledili pri Senušah

V četrtek okoli 13. ure pa so policisti obvestili o tatvini iz prodajalne v Krškem. Storilci naj bi odtujili suhomesnate izdelke in pobegnili z osebnim avtomobilom, policisti so se takoj odzvali in na Senušah izsledili in ustavili avtomobil, v katerem so bili štirje osumljenci.

Ukradene predmete zasegli, na tožilstvo kazenske ovadbe

"Zasegli so jim ukradene predmete in jih vrnili osebju prodajalne. Zoper osumljence bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja tatvine," pravijo policisti.

(eP)

krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja