Skip to main content
Petek, 22. september 2023
15.04.2021
07:46
Elektrika, voda, ceste, 13. avgust 2020
Grafika: ePosavje.com
Po Posavju bo v četrtek motena oskrba z električno energijo, v delu sevniške občine bo med 7. in 14. uro motena oskrba z električno energijo. Krški poklicni gasilci v sredo zvečer na Trški gori.

Kje vse v četrtek, 15. aprila, ne bo električne energije?

Krško

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto med 8. in 10. uro na območju transformatorskih postaj (TP) Prušnja vas nizkonapetostno omrežje - Prušnja vas, med 10. in 12. uro na območju TP Prušnja vas nizkonapetostno omrežje – Vinjar spodnji del in med 12. in 14. uro na območju TP Prušnja vas nizkonapetostno omrežje – Proti cerkvi.

Krško okolica

Na področju nadzorništva Krško okolica bo motena oskrba z električno energijo med 8.30 in 12. uro na območju TP Veliki Trn 2, nizkonapetostno omrežje – Lomno in med 8.30 in 12. uro na območju TP Golek, nizkonapetostno omrežje – Proti gori.

Sevnica

Oskrba z električno energijo bo motena tudi na področju nadzorništva Sevnica, med 8. in 14. uro na območju TP Pekel Hočevar, Pekel Šturbej, Podgorje, Podgorje Stopar, Podgorje Orehovec, Podgorje Pipan, Podgorje Golob in na območju transformatorske postaje Mrzla Planina.

Brežice

Na področju nadzorništva Brežice pa oskrba z elektrčno energijo motena med 9. in 12. uro na območju TP Brežice stadion nizkonapetostno omrežje – Galič.

PGE Krško

Gasilci na Trški gori

V sredo ob 20.20 so gasilci Poklicne gasilske enote Krško na Trški gori v občini Krško s tehničnim posegom odprli vrata na osebnem vozilu.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč.

V delu Sevnice med 7. in 14. uro brez pitne vode

Komunala Sevnica obvešča uporabnike pitne vode na vodovodu Sevnica, območje Florjanske ulice – zgornji del in naselja Žurkov Dol, Prešna Loka, Podvrh, da bo danes predvidoma med 7. in 14. uro, motena oskrba s pitno vodo zaradi vzdrževalnih del na omrežju.

(eP)

elektro celje
obvestila
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja