Skip to main content
Sreda, 17. april 2024
20.10.2021
09:53
Nesreča Metni Vrh, Sevnica
Foto: PGD Sevnica
Dopoldne v nesreči pri Metnem Vrhu v občini Sevnica dve osebi poškodovani, v sredo na Planinski cesti v Sevnici motena oskrba z vodo, krški poklicni gasilci so pitno vodo prepeljali na Gorjance.

Nesreča pri Metnem Vrhu

SEVNICA Ob 9.46 sta na regionalni cesti pri Metnem Vrhu v občini Sevnica trčili osebni vozili. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, nudili pomoč reševalcem in policistom, izvlekli vozilo in očistili vozišče. Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so osebi oskrbeli in ju nato prepeljali v sevniški zdravstveni dom.

 

Policisti o nesreči pri Metnem Vrhu

26-letnica nepravilno prehitevala 65-letnika

Sevniški policisti so bili v torek obveščeni o prometni nesreči na cesti med Planino in Sevnico. Policisti so po opravljene ogledu ugotovili, da je za nesrečo odgovorna 26-letna voznica osebnega avtomobila, ki je zaradi nepravilnega prehitevanja trčila v avtomobil 65-letnetnega voznika, ki je vozil pred njo in je pravilno zavijal levo.

Povzročiteljica bo plačala

"Lažje poškodovanega voznika so oskrbeli v brežiški bolnišnici, povzročiteljici nesreče bodo policisti izdali plačilni nalog," pravijo policisti.

Na območju Planinske ceste bo motena oskrba z vodo

Komunala d.o.o., Sevnica obvešča uporabnike pitne vode na vodovodu Sevnica - območje Planinske ceste, da bo v sredo, 20. oktobra 2021, predvidoma od 7. do 14. ure, motena oskrba s pitno vodo zaradi vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so porabnikom v naselju Premagovce v občini Krško pripeljali 10 m3 pitne vode.

(eP)

sevnica
nmp sevnica
pgd sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja