Skip to main content
Petek, 22. september 2023
20.03.2019
13:52
Foto: PMP Obrežje
Policisti v Dobovi in na Obrežju so v treh primerih odkrili 5 tujcev, ki so skriti v tovornjakih želeli prestopiti državno mejo. A ni šlo...

V treh primerih odkrili 5 skritih tujcev

V tovornem delu bolgarskega tovornjaka dva Afganistanca

Okoli 8.30 je na mejni prehod Obrežje na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila bolgarskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled tovornega vozila, kjer so v tovornem delu našli skrita dva državljana Afganistana, ki sta se skušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujca so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Afganistanca tudi na srbskem tovornjaku

Prav tako na vstop v Slovenijo je v popoldanskih urah pripeljal voznik tovornega vozila srbskih registrskih oznak. Policisti so pri pregledu podvozja tovornega vozila odkrili dva državljana Afganistana, ki sta se skušala izogniti mejni kontroli, predali so ju hrvaškim policistom.

Alžirec na podvozju lokomotive

Policisti Postaje mejne policije Dobova so v večernih urah na podvozju lokomotive vlaka, ki je prevažal avtomobile iz Madžarske v Italijo, našli državljana Alžirije, ki se je skušal izogniti mejni kontroli, tujca so prevzeli hrvaški policisti.

(eP)

brežice
državna meja

Pridružite se nam

Poglejte tudi