Skip to main content
V Posavju 1.5° C Torek, 7. december 2021
18.11.2020
12:25
Novo mesto, prijeli vlomilce
Foto: Policijska postaja Novo mesto
Policisti na Operativno komunikacijskem centru Policijske uprave Novo mesto so v ponedeljek ob 18.30 prejeli klic občana, da na Ragovski ulici v Novem mestu neznanci najverjetneje vlamljajo v lokal.

Vlomilci v gostinski lokal na Ragovski ulici v Novem mestu

25-letnemu Krčanu odvzeli prostost

NOVO MESTO Kot pravijo na Policijski upravi Novo mesto, so policisti Policijske postaje Novo mesto na poti na kraj na Kandijski cesti ustavili osebni avtomobil Ford focus ljubljanskih registrskih oznak. Med postopkom so ugotovili, da se v vozilu nahajajo osumljenci, ki so poskušali pobegniti s kraja kaznivega dejanja.

Razbili okno in vlomili v lokal, odnesli niso ničesar

So pa lastniku povzročili škodo z vlomom

Policisti so 25-letniku iz Krškega in 34 ter 42-letniku iz naselja v okolici Novega mesta so odvzeli prostost. Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, zavarovali sledi in ugotovili, da so osumljenci razbili okno in vlomili v gostinski lokal. Po prvih ugotovitvah niso ničesar odtujili, povzročili so le premoženjsko škodo povzročeno z vlomom.

Policija, avtomobil

25-letnika bodo prepeljali pred preiskovalnega sodnika

Kazenska ovadba tudi za njegova dva pajdaša

Policisti bodo 25-letnega osumljenca, ki so ga v preteklosti že večkrat obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj, s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku. Bodo pa policisti zaradi kaznivega dejanja ovadili tudi 24-letnega in 42-letnega osumljenca.

25-letnik pijan, brez vozniške in še izven svoje občine

Kot še sporočajo policisti, so 25-letnemu osumljencu, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli osebni avtomobil in mu izdali plačilni nalog zaradi vožnje pod vplivom alkohola in kršitve določil zakona o nalezljivih boleznih.

(eP)

policija
krško

Pridružite se nam