Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
05.11.2020
13:24
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Celjski policisti pozivajo očividcem nesreče v Radečah v ponedeljek, 26. oktobra zjutraj, da se oglasijo na Policijsko postajo Laško ali pokličejo na številko 113.

Poziv policistov očividcem nesreče v Radečah

V ponedeljek, 26. oktobra, je bilo

RADEČE V ponedeljek, 26. oktobra 2020, ob 9.05 uri, je izven naselja Radeče, pri odcepu za trgovino Spar, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila znamke Renault Megane, modre barve in neznana voznica, ki je po izjavi udeleženca vozila osebno vozilo znamke VW Golf ali Polo, rjave barve.

Neznana voznica ni spustila mimo vseh vozil, ki so vozili po prednostni cesti

Kot pravijo celjski policisti, naj bi do trčenja prišlo, ker neznana voznica ni spustila mimo vseh vozil, ki so vozili po prednostni cesti. Vozničino vozilo je poškodovano na zadnji levi strani. "Poškodovana sta najverjetneje odbijač in blatnik, možno je, da je na poškodovanem delu vozila vidna modra barva," dodajajo v sporočilu.

Nujni klici na 113

Policisti prosijo očividce, da pokličejo na Policijsko postajo Laško ali na 113

Očividce prometne nesreče in vse, ki o trčenju karkoli vedo policisti prosijo, da pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Laško 03 734 48 30 ali na telefonsko številko 113.

(eP)

policija
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja