Skip to main content
V Posavju 18.7° C Četrtek, 7. julij 2022
17.10.2020
10:30
S cliom v drevo
Foto: PGD Sevnica
V sobotnem jutru so sevniški gasilci posredovali na dveh intervencijah. Pri Studencu je ponoči nekdo s ceste zapeljal v vinogradniške stebre, zjutraj je traktor zdrsnil po brežini proti Savi.

V sobotnem jutru dve intervenciji sevniških gasilcev

Avto prazen, "ne gremo še narazen"

Ob 5.14 so na cesti Zavratec–Rovišče, pri odcepu za Studenec v občini Sevnica opazili zapuščeno osebno vozilo, ki se je ponoči zaletelo v drevo in obstalo na brežini ceste naslonjeno na vinogradniške stebre. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so odklopili akumulator, nudili pomoč policiji z razsvetljavo in preventivno pregledali okolico dogodka.

Traktor zdrsnil po brežini Save

Štiri ure pozneje pa so sevniške gasilce še enkrat poklicali na pomoč, ko je ob 9.15 v bližini Glavnega trga v Sevnici traktor zdrsnil po brežini reke Save. Gasilci so traktor s tehničnim posegom izvlekli na utrjeno površino.

Zapora ceste Blanca - Poklek - Selce

Sanacija brežine pri naselju Čanje

Občina Sevnica obvešča o dolgotrajni popolni zapori prometa, na odseku lokalne ceste Blanca-Poklek-Selce, od km 2+090 do km 2+320, in ureditev obvoza po ostalih občinskih cestah na območju dne 17. in 18. oktobra 2020 ter od 24. oktobra do 2. novembra 2020 zaradi sanacije brežine ob lokalni cesti Blanca-Poklek nad Blanco, pri hišni številki Čanje 3

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

pgd sevnica
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja