Skip to main content
Petek, 22. september 2023
10.12.2020
20:29
Foto: arhiv ePosavje
V sredo v Brestanici 25-letnica zaradi neprilagojene hitrosti trčila v 28-letnico, v nesreči pri Gornjem Lenartu v brežiški občini poškodovana kolesarka.

V Brestanici 25-letnica trčila v 28-letnico

Povzročiteljica nesreče se je v nesreči lažje poškodovala

KRŠKO Policisti Policijske postaje Krško so bili okoli 11. ure obveščeni o prometni nesreči v Brestanici. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je nesrečo povzročila 25-letna voznica osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in trčila v avtomobil 28-letne voznice, ki se je v nesreči lažje poškodovala. Povzročiteljici nesreče so policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

V nesreči pri Gornjem Lenartu poškodovana kolesarka

Nekaj pred 16.30 so bili brežiški policisti obveščeni o prometni nesreči pri Gornjem Lenartu. Po prvih ugotovitvah je voznik osebnega avtomobila trčil v kolesarko in odpeljal s kraja nesreče. Najverjetneje je vozil iz smeri Krškega proti Brežicam in ima na vozilu poškodovan prednji žaromet. Poškodovano kolesarko so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Policisti zaradi razjasnitev okoliščin nesreče pozivajo voznika, da se zglasi na Policijsko postajo Brežice in morebitne očividce, da pokličejo na številko 113 ali anonimni telefon policije 080-1200.

V srbskem tovornjaku dva Afganistanca

Tujca so predali hrvaškim varnostnim organom

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so med opravljanjem mejne kontrole v tovornem vozilu srbskih registrskih oznak našli dva državljana Afganistana, ki sta se skrita med tovorom poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Policisti so tujca po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja