Skip to main content
Četrtek, 22. februar 2024
25.07.2019
16:15
Grafika: ePosavje.com
Nekaj pred 13. uro je pred mejnim prehodom Obrežje prišlo do hujše prometne nesreče, avtocesta je bila nekaj časa zaprta, promet pa preusmerjen čez bencinsko črpalko. Pet poškodovanih!

Nesreča pred mejnim prehodom na Obrežju

Nasproti bencinske črpalke in počievališča

OBREŽJE Nesreča se je zgodila slab kilometer pred mednarodnim mejnim prehodom. Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili o nesreči sicer obveščeni ob 12. uri in 58 minut, kot pravijo je prišlo do naleta štirih osebnih vozil.

Pridruži se nam na Facebook strani ePosavje.com:

Nalet štirih vozil na avtocesti pri Obrežju

V akcijo so poslali gasilce Poklicne gasilske enote Krško na avtocesti Čatež ob Savi – Obrežje v občini Brežice, ti so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje, opravili triažo poškodovanih in nudili prvo pomoč in pomagali reševalcem.

Pet poškodovanih so odpeljali v brežiško bolnišnico

Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice so pet poškodovanih na kraju oskrbeli in jih prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice. Gasilci so nato pomagali še vlečni službi pri nalaganju poškodovanih vozil.

(eP)

(12:25) Kaj o nesreči pravijo policisti?

Državljan Kosova v Hrvata, ta v Srba, oni pa v Turke

Spregledal stoječo kolono vozil

Nekaj pred 13. uro se je zgodila prometna nesreča na avtocesti pri Obrežju, v smeri proti Hrvaški. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil 49-letni državljan Kosova, ki je spregledal stoječo kolono vozil in trčil v zadnji del vozila, ki ga je vozil državljan Hrvaške. Njegovo vozilo je odbilo v avtomobil pred njim, ki ga je vozil držaljan Srbije, to pa še v vozilo državljana Turčije.

Pet poškodovanih, povzročitelju globa

V nesreči so se poškodovali trije potniki iz vozila povzročitelja, potnik iz vozila, ki ga je vozil državljan Hrvaške in potnica iz vozila državljana Turčije. Vse so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer so jim oskrbeli lažje poškodobe, povzročitelju nesreče pa so policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izrekli globo.

(eP)

policija
pge krško
obrežje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice