Skip to main content
Sreda, 17. april 2024
15.10.2020
08:51
Pretep na Drnovem
Grafika: PISO
V sredo zgodaj popoldne je na Drnovem, pri bencinski črpalki, prišlo do pretepa večjega števila oseb, šest oseb je moralo poiskati zdravniško pomoč.

Pretep na Drnovem

V bližini bencinskega servisa

KRŠKO Na Operativno - komunikacijskega centru Policijske uprave Novo mesto so bili v sredo okoli 12.30 obveščeni, da se v bližini bencinskega servisa v Veliki vasi pri Krškem pretepajo osebe. Na kraj so takoj napotili več več policistov, ki so preprečili nadaljevanje pretepa in vzpostavili javni red in mir.

Pretep dveh romskih družin

Policisti pravijo, da so v sporu že dalj časa

Policisti so opravili varnostne preglede oseb in zasegli predmete, uporabljene v pretepu. Po zbranih obvestilih so ugotovili, da je do pretepa prišlo zaradi dalj časa trajajočega spora med dvema družinama.

Med pretepom uporabili tudi palice in kable

Kot pravijo na Policijski upravi Novo mesto, so se člani družin pretepali in medsebojno grozili, med pretepom pa so uporabili palice in električne vodnike.

NMP Krško, rešilec 112

Šest udeležencev je moralo poiskati zdravniško pomoč

Dogajanje še preiskujejo, prav tako tudi vsa kazniva dejanja

Kot pravijo policisti, je šest udeležencev zaradi lahkih telesnih poškodb poiskalo zdravniško pomoč. Policisti še preiskujejo okoliščine kaznivih dejanj lahkih telesnih poškodb in groženj, ki so jih naznanili udeleženci pretepa.

(eP)

krško
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja