Skip to main content
V Posavju 23.4° C Torek, 16. avgust 2022
02.07.2021
09:02
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so v četrtkovem večeru izsledili 68-letnico, ki je vijugala med Boštanjem in Krškim. Njihovi brežiški kolegi bodo 18-letniku, ki je padel v Gazicah, napisali plačilni nalog.

68-letnica vijugala proti Krškem

KRŠKO V četrtek nekaj po 19. uri je občanka opozorila policiste na nevarno vožnjo voznice osebnega avtomobila, ki naj bi vozila iz smeri Boštanja proti Krškem in vijugala po vozišču.

Krški policisti so na podlagi opisa vozila kršiteljico izsledili in ustavili. 68-letna kršiteljica je imela v litru izdihanega zraka 0,62 miligramov alkohola. Policisti so ji prepovedali nadaljnjo vožnjo, ji odvzeli vozniško dovoljenje in o kršitvi z obdoložilnim predlogom seznanili sodišče.

19-letnik padel v Gazicah, nato pa še na alkotestu

Brežiški policisti pa so bili nekaj pred 23. uro obveščeni, da v Gazicah reševalci oskrbujejo moškega, ki naj bi se poškodoval pri padcu s kolesom.

Plačal bo

Policisti so po opravljenem ogledu ugotovili, da je 19-letni kolesar peljal po pločniku, izgubil oblast nad kolesom, padel in se lažje poškodoval. V litru izdihanega zraka je imel 0,75 miligramov alkohola, mu bodo pa policisti zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

(eP)

brežice
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja