Skip to main content
Nedelja, 24. september 2023
12.06.2020
14:09
Občina Brežice
Občina Brežice v letošnjem letu sofinancira 12 projektov, ki v času poletnih počitnic ponujajo raznovrstne dejavnosti otrokom ter mladim. Več v nadaljevanju novice ...

V letošnjem letu sofinancirajo 12 projektov

Občina Brežice vsako leto preko javnega razpisa zagotavlja sredstva za sofinanciranje različnih poletnih aktivnosti za mlade in otroke v času počitnic, ki jih izvajajo društva in javni zavodi. V letu 2020 občina sofinancira 12 projektov, ki v času poletnih počitnic ponujajo raznovrstne dejavnosti otrokom ter mladim in predstavljajo priložnost za kakovostno preživljanje prostega časa v družbi vrstnikov.

Prevladujejo športno obarvane aktivnosti

Med počitniškimi aktivnostmi prevladujejo športno obarvane počitniške aktivnosti. To so šola kajaka, plavalne počitnice, športne počitnice, športni tabor, rokometni tabor, ustvarjalne in športne delavnice, oratorij, poletna grajska dogodivščina in spoznavanje športnih aktivnosti.

Z aktivnostmi pričenjajo že v ponedeljek

Prve aktivnosti se začenjajo že 15. 6. 2020. Za vprašanja glede prijav, prispevkov in dodatnih podatkov o aktivnostih naj se zainteresirani obrnejo na posamezne organizatorje, vsi kontakti so navedeni v tabeli, še sporočajo z brežiške občine.

(eP, Občina Brežice)

brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja