Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
13.08.2020
13:41
Brežice, COVID-19
Foto: arhiv ePosavje
Oktober je v Posavju tradicionalno brežiško obarvan, saj tam praznujejo občinski praznik, obeležujejo pa ga s serijo prireditev v sklopu Brežiškega oktobra.

Brežičani praznujejo oktobra

Na Občini Brežice zbirajo dogodke za Brežiški oktober 2020

Tako v Brežicah pozivajo vsa društva, klube in ostale organizacije, ki načrtujejo prireditve v mesecu oktobru ob prazniku Občine Brežice, da jim najkasneje do petka, 4. septembra 2020, posredujete podatke o prireditvah, ki jih želite vključiti v program Brežiškega oktobra 2020.

Prijave zbirajo do 4. septembra

Kot pravijo na Občini Brežice, bodo predlogi lahko upoštevani in uvrščeni v program, če bodo pisno sporočeni do navedenega datuma. Prijave sprejemamo po elektronski pošti na naslov lavra.kreacic@brezice.si ali po pošti (Občina Brežice, s pripisom Prijava prireditev v oktobru, Cesta prvih borcev 18, 8250 Brežice).

Prijava dogodka oz. prireditve naj vsebuje:

  1. naslov prireditve,
  2. kratek opis prireditve,
  3. navedbo nosilca oziroma organizatorja prireditve in telefonsko/GSM številko kontaktne osebe,
  4. kraj prireditve,
  5. čas (datum in ura) prireditve.

Kaj pomeni prijava prireditve?

"Prijava prireditve pomeni, da bo prireditev uvrščena v tiskani in elektronski program Brežiškega oktobra 2020. Prijavitelj prireditve je odgovoren za pravilnost sporočenih podatkov. Prijave za sofinanciranje prireditev ob občinskem prazniku potekajo v skladu z Javnim razpisom za sofinanciranje praznovanj in pokroviteljstva v letu 2020 (pogoji in besedilo razpisa so objavljeni na spletni strani Občine Brežice www.brezice.si v rubriki RAZPISI)," dodajajo na Občini Brežice.

COVID-19: Upoštevajte aktualna navodila in priporočila

Ob tem organizatorje in prijavitelje prireditev prosijo, da že ob načrtovanju dogodka upoštevajo aktualna navodila in priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) za preprečitev širjenja virusa COVID-19.

(bš)

brežice
napovednik

Pridružite se nam

Novice iz Posavja