Skip to main content
Sobota, 2. december 2023
24.06.2020
13:06
Svetovalna pisarna Varuj vodo
Foto: ePosavje.com
V prvem junijskem tednu je svoja vrata znova odprla svetovalna pisarna projekta Varuj vodo. Ob tem prosijo za predhodno najavo obiska.

Svetovalna pisarna Varuj vodo je znova odprta

KRŠKO Brezplačna pisarna za male komunalne čistilne naprave je z začetkom junija znova odprta. "Pri nas dobite informacije o izbiri, nakupu, vzdrževanju in sofinanciranju malih komunalnih čistilnih naprav. Urnik svetovalne pisarne je objavljen na spletni strani varujvodo.si, na spletnih straneh posavskih komunalnih podjetij in na Ansat TV. Uporabnike prosimo, da se za termin svetovanja predhodno najavijo," nam je povedal svetovalec v pisarni Aleš Levičar.

In komu je svetovalna pisarna namenjena?

Deluje v vseh šestih posavskih občinah

Najavite se lahko bodisi po telefonu bodisi po elektronski pošti. In komu je svetovalna pisarna namenjana? "Svetovalna pisarna je namenjena prebivalcem, ki živijo na območju razpršene gradnje, torej tam kjer ne bo zgrajene javne kanalizacije in si morajo sami zagotoviti neko ustrezno odvajanje in čiščenje torej s pomočjo malih komunalnih čistilnih naprav." Brezplačna svetovalna pisarna projekta Varuj vodo sicer deluje v vseh šestih posavskih občinah.

(eP)

krško
varuj vodo
video
posavski tednik

Pridružite se nam