Skip to main content
V Posavju 20.3° C Sobota, 25. junij 2022
23.09.2021
20:05
Foto: Občina Krško
V Krškem so Evropski teden mobilnosti, ki je letos potekal pod geslom "Živi zdravo. Potuj trajnostno", sklenili z glasbo, plesom in zabavo na zaprtem odseku Ceste 4. julija.

Zaključek tedna mobilnosti na Vidmu v Krškem

Na zaprtem odseku Ceste 4. julija, ki je bila na razpolago le pešcem in kolesarjem, so pripravili zaključni dogodek letošnjega Evropskega tedna mobilnosti, ki je bil glasbeno in plesno obarvan. "Za glasbo so poskrbeli Miha Koretič, Žan Bračun ter Blues Jam band, predstavile so se članice oddelka sodobnega plesa Glasbene šole Krško, za zabavo najmlajših sta poskrbela člana Teatra Cizamo, dogodek pa je povezovala Klavdija Mirt," so sporočili z Občine Krško.

Fotogalerija (Foto: Občina Krško):

Ob tednu mobilnosti podelili nagrade

Obiskovalce sta pozdravila župan občine Krško mag. Miran Stanko in koordinatorka Evropskega tedna mobilnosti na Občini Krško mag. Romana Pečnik, ki sta izžrebala dobitnike letošnjih nagrad tedna mobilnosti. Gabrijel Plasajec je prejel glavno nagrado - kolo, drugo nagrado kolesarsko čelado in rokavice je prejela Ajda Šinko, tretjo nagrado kolesarsko čelado pa Branko Podbršček. Čestitke.

(eP, Občina Krško)

krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja