Skip to main content
Torek, 19. marec 2024
23.11.2022
13:52
KBV Sevnica
Foto: KBV Sevnica
V soboto je v Športnem domu Sevnica domači klub KBV Sevnica v sodelovanju s Kyokushinkai zvezo Slovenije organiziral državno fullcontact karate prvenstvo Slovenije.

Državno fullcontact karate prvenstvo Slovenije

SEVNICA Na prvenstvu je nastopilo 142 tekmovalcev iz 8 slovenskih karate klubov, ki so opravili 196 nastopov v disciplinah: Kata Kyokushinkai, Kata open, Kumite KO in Full Combat. Na prvenstvu so sodili hrvaški in slovenski Kyokushinkai sodniki. Uradno otvoritev športne prireditve je slovesno odprl sevniški župan Srečko Ocvirk, ki je pozdravil vse prisotne in jim zaželel veliko športnih užitkov in tekmovalnih uspehov. Nastopajoče so v nadaljevanju tekmovanja s tribun spremljali in bučno spodbujali njihovi starši.

Fotogalerija (Foto: KBV Sevnica):

Sevničani osvojili 24 medalj

Sevniški karateisti so opravili svoje nastope z odliko, zato jim gredo vse pohvale in iskrene čestitke za njihove odlične uvrstitve. 18 sevniških karateistov je na prvenstvu osvojilo kar 24 medalj, 17 zlatih, 6 srebrnih in eno bronasto. Organizator prvenstva se za izkazano pomoč še posebej zahvaljuje klubskim prostovoljcem, ki so s svojo nesebično pomočjo pripomogli, da je bila športna prireditev odlično organizirana.

KBV Sevnica

borilni športi
sevnica
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja