Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
17.10.2022
19:23
Sevniški karateisti odlični na Slovaškem
Foto: KBV Sevnica
Minuli vikend je v Bratislavi potekal WUKF Evropski karate-do pokal – Slovakia open, kjer so uspešno nastopili tudi sevniški karateisti pod vodstvom trenerjev Jurija Orača in Marka Stoparja.

Sevničani odlični na Slovaškem

BRATISLAVA, SLOVAŠKA Na tekmovanju je nastopilo več kot 500 tekmovalcev iz 9 evropskih držav. V Kyokushin katah sta najboljšo uvrstitev med Sevničani dosegla Gašper Sladič, 4.mesto v kategoriji starejših dečkov in Aljaž Rutar, 5. mesto pri dečkih. Najboljšo uvrstitev v borbah – Kumite posamezno je dosegel Anže Kermc, ki je med mlajšimi kadeti osvojil zlato medaljo. Pri mlajših dečkih pa se je Svenu Urhu uspelo z odličnimi borbami uvrstiti v veliki finale, kjer pa se je moral na koncu zadovoljiti s srebrno medaljo.

Fotogalerija (Foto: KBV Sevnica):

Tretji borec Tilen Požun je odlično začel, na koncu pa z zadnjo borbo zaključil v pol finalu, kar je pomenilo da je na koncu osvojil v kategoriji dečkov bronasto medaljo.  V borbah ekipno so Sevničani osvojili srebrno, v borbah ekipno Rotation pa še bronasto medaljo. Za obe ekipi so uspešno nastopili Maksimiljan Stopar, Tilen Požun, Aljaž Rutar in Gašper Sladič. Maticu Grilcu se žal tokrat ni uspelo uvrstiti v drugi krog tekmovanja. 

KBV Sevnica

borilni športi

Pridružite se nam

Novice iz Posavja