Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
18.12.2023
09:47
Foto: KBV Sevnica

Sevniški karateisti osvojili 11 medalj

V Samoboru na Hrvaškem je v soboto, 16. decembra, potekal Fortis kyokushinkai karate pokal 2023 -  Mednarodni fullcontact karate turnir. "Kljub odsotnosti nekaterih naših tekmovalcev zaradi bolezni, je zdesetkana ekipa na zadnjem letošnjem mednarodnem tekmovalnem prizorišču pustila viden in pomemben pečat," so zapisali v Klubu borilnih veščin Sevnica.

V mednarodni konkurenci karateistov iz Slovenije in Hrvaške so sevniški karateisti ponovno blesteli. V kategoriji dečkov, kjer je nastopilo več kot 20 karateistov, so naši športniki osvojili vsa prva tri mesta. Na koncu tekmovanja je bila bilanca osvojenih medalj izjemna: 11 medalj, od tega pet zlatih, pet srebrnih in ena bronasta. Pod vodstvom trenerjev Jurija Orača in Marka Stoparja so nastopili v Kata in Kumite KO Žiga Božič, Lejla Jeler, Dalia Okanović, David Jamšek, Miha Kozinc, Tadej Požun in Maksimiljan Stopar. Vsem iskrene čestitke za njihove odlične nastope in atraktivne borbe.
 
Vodstvo kluba se za izkazano pomoč zahvaljuje podjetju Tanin Sevnica, EL-PRO Damjan Božič, s.p. in Koop trgovina d.o.o. Brežice ter podjetju Jamšek - avtobusni prevozi Boštanj za organiziran prevoz na tekmo. Še posebej se za izkazano pomoč zahvaljujemo Občini Sevnica, ki pomaga športnim društvom pri sofinanciranju izvajanja letnega programa športa.

Fotogalerija (Foto: KBV Sevnica):

Pregled uvrstitev tekmovalcev KBV Sevnica:

Kata dečki:

1. KOZINC Miha

2. BOŽIČ Žiga

3. JAMŠEK David

4. POŽUN Tadej

Kata deklice:

1. OKANOVIĆ Dalia

2. JELER Lejla

Kata kadeti:

1.STOPAR Maksimiljan

Kumite KO dečki -30 kg:

1. POŽUN Tadej

2. KOZINC Miha

Kumite KO dečki +40 kg:

1. JAMŠEK David

2. BOŽIČ Žiga

Kumite KO deklice -30 kg:

2. JELER Lejla

 

Vir: KBV Sevnica

kbv sevnica

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja