Skip to main content
Petek, 1. december 2023
02.12.2021
13:29
Šola zdravja, 1000 gibov, ePosavje TV
Foto: ePosavje TV
Društvo Šola zdravja v sodelovanju z lokalnimi televizijami ponovno začenja z izvajanjem akcije »Telovadimo doma preko malih zaslonov«.

1000 gibov vsako jutro ob 7.30 na ePosavje TV

Tako so s skupnimi močmi poskrbeli tudi za tiste ljudi, ki niso vešči uporabe interneta, oziroma ga sploh nimajo. Njihov cilj je, da bi tudi tokrat, ob ponovni aktualnosti omejitev glede zajezitev virusa Covid-19, motivirali veliko število prebivalcev za vsakodnevno skrb za svoje zdravje.

Poleg filma z jutranjo telovadbo "1000 gibov" je Društvo Šola zdravja pripravilo in lokalnim televizijam ponudilo še film "Dihamo z naravo". V slednjem gledalcem predstavljajo sprostitvene dihalne in gibalne vaje ter meditacijo s poudarkom na programih čuječnosti. Tudi v tem valu omejitev družabnega življenja se je na pobudo Šole zdravja odzvalo kar nekaj lokalnih televizij, med njimi lahko telovadbo 1000 gibov vsako jutro ob 7.30 uri spremljate tudi na naši televiziji ePosavje TV.

Na ePosavje TV vsako jutro ob 7.30 uri

Na skupno akcijo so se odzvale naslednje lokalne televizije: STV (Savinjska TV), VI-TEL (Primorska TV), TV Bled, AS televizija (Murska Sobota), TV Vaš kanal, Koroška TV, Koroška Regionalna TV, Gorenjska TV, ePosavje TV, ETV HD (Zasavje), GO TV, R Kanal +, TV Medvode, TV Uršlja, Vascom TV, KTV Ormož, Zasavska TV, SIP TV, PeTV.

"Preverite pri svojem operaterju katere lokalne televizije lahko gledate in prav gotovo boste na eni od njih naleteli na telovadbo "1000 gibov" in Dihamo z naravo". Z opcijo »7 dni nazaj«, pa si boste lahko telovadbo predvajali vsak dan in ob uri, ki vam najbolj ustreza," dodajajo v Društvu Šola zdravja.

(eP)

šola zdravja
rekreacija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja