Skip to main content
V Posavju 18.8° C Sobota, 27. 2024
20.03.2024
07:15
Grafika: Lija media
Delavnica animiranega filma v tehniki silhuet bo sestavljena iz treh srečanj. Na prvem srečanju se bomo spoznali z osnovami izdelave animiranega filma v tehniki silhuet.

LIJAmedia, zavod za medijsko produkcijo in izobraževanje je bil ustanovljen leta 2010 in se nahaja v Krškem na nslovu CKŽ 132a (studio v coworking prostorih zavoda Knof). Aktivni so na področju filmske vzgoje, mladinskega dela in video- ter fotoprodukcije, pa tudi varstva narave in glasbe. Specializirani so za izvedbo raznolikih kreativnih in izobraževalnih projektov – občinskih, regionalnih, nacionalnih in tudi mednarodnih ter za vključevanje mladih in ranljivih skupin. "V okviru zavoda LIJAmedia ti ponujamo na voljo tudi vrsto izobraževalnih orodij iz področja videa in fotografije, ki so ti brezplačno na voljo na naši spletni strani".

Delavnica animiranega filma v tehniki silhuet bo sestavljena iz treh srečanj. Na prvem srečanju se bomo spoznali z osnovami izdelave animiranega filma v tehniki silhuet, na dodatnih
dveh srečanjih pa bomo izdelovali like in ozadja in animirali pred kamero. Predznanje ni potrebno. Za delavnico ni starostne omejitve. Delavnica je brezplačna za udeležbo.

Delavnico vodi Matej Žibert v sodelovanju z LIJAmedia.

Prijave na Lijamedia.si

Pridružite se nam