Skip to main content
V Posavju 8.6° C Sobota, 27. 2024
20.03.2023
19:11
RK Dobova
Foto: RK Dobova
V 18. krogu 1. slovenske rokometne lige so dobovski rokometaši zabeležili novo zmago, krški rokometaši pod vodstvom novega trenerja na zmago v drugem delu še čakajo.

Dobovčani zmagali v Mariboru

Dobovski rokometaši so v Mariboru slavili z rezultatom 24:29. Do 50. minute je bila tekma izenačena, v končnici pa so Dobovčani z delnim rezultatom 5:0 tekmo obrnili sebi v prid in slavili četrto letošnjo zmago. Pri Dobovčanih je bil s sedmimi zadetki najboljši strelec Nešić, Pintar je dosegel pet zadetkov.

"Točke štejejo dvojno"

"Tekma je bila zahtevna. Točke se tako rekoč štejejo dvojno, saj smo premagali tekmeca, s katerim se borimo za obstanek v 1. NLB rokometni ligi. Fantje so pokazali svojo kvaliteto in trden značaj ter zaključili z zmago, ki je pomembna za dvig samozavest pred končnico," je po tekmi povedal direktor RK Dobova Mišo Kostevc.

V Krškem boljši Ormožani

V Krškem je gostovala ekipa RK Jeruzalem Ormož. Po prvem polčasu so bili v prednosti Krčani, prvi polčas se je končal z rezultatom 15:14. V 40. minuti srečanja so gostje vodili z dvema zadetkoma razlike (16:18), deset minut pozneje je bilo 21:23, srečanje pa se je nato končalo z rezultatom 24:28 (15:14). Pri Krčanih je bil z devetimi zadetki najuspešnejši kapetan Sintič, Šibanc in Košir sta dosegla tri zadetke.

rk dobova
dobova
krško
rokomet
rokometni klub krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja