Skip to main content
V Posavju -1° C Nedelja, 15. december 2019
13.12.2019
10:06
Nagradna igra, adventni venček
Grafika: ePosavje
Na spletnem mestu ePosavje.com pričenjamo z nagradno igro Adventni venček, v kateri bomo od 1. do 24. decembra podarili 24 nagrad. Kako lahko sodelujete in kdo vse je prispeval nagrade? Beri naprej!

Adventni venček - nagradna igra na ePosavje.com

Presenečenja pod adventnim koledarjem

Da bo december kar najbolj zabaven, smo za vas pripravili skrita presenečenja pod adventnim koledarjem. Vabimo vas, da nas obiščete v centru Qlandia Krško (levo pred vhodom z večjega parkirišča) ter v našo škatlo dobrih misli in želja oddate novoletno voščilo in z malo sreče izpod našega adventnega koledarja prejmete darilo.

Izžrebali bomo 24 praktičnih in uporabnih nagrad

Vsako jutro bomo iz škatle izžrebali nekoga, ki bo dobil eno od 24-ih praktičnih in uporabnih nagrad sodelujočih podjetij. Skok v leto 2020 bo tako zabaven in čaroben tudi pri nas. Za krasitev prostorov naročniškega centra Ansat d.o.o. in točko ePosavje.com je poskrbela Cvetličarna Irena, ki je skupaj s svojimi sodelavci vsa darila zavila pod naš Adventni venček.


Nagrajenci nagradne igre Adventni venček na ePosavje.com:

13) Petek, 13. december 2019

Za praznike vsi radi kaj dobrega pojemo. Kristjan Konajzler se bo lahko kulinarično razvajal še z nekom. Nagrado lahko prevzamete na točki ePosavje.com. Nagrado podarja SelectBox.

Selectbox, nagrada

12) Četrtek, 12. december 2019

Ste v mislih že pri novoletnih zaobljubah? Eno bo zagotovo izpolnila Ines Hočevar. Nagrado lahko prevzamete na točki ePosavje.com. Nagrado podarja FITNESS CENTER ARENA (Kemo Brežice).

Fitnes center Arena, Kemo

11) Sreda, 11. december 2019

Pozimi težko doma očistimo avto. Mateja Turk pa bo avto imela čist z bonom za pranje izpod našega koledarja. Nagrado lahko prevzamete na točki ePosavje.com. Nagrado podarja Avtoline.

Nagrada, Avtoline

10) Torek, 10. december 2019

Glasba praznikom doda posebne čare. Brez glasbe bi bil svet tako preveč prazen. V hiši Tima Avguština bo »lušno« pri hiši. Nagrado lahko prevzamete na točki ePosavje.com. Nagrado podarja Toni Sotošek.

Nagrade, Toni Sotošek

9) Ponedeljek, 9. december 2019

V decembru otroke obiščejo trije dobri možje. Marija Smodič pa bo lahko izpod našega koledarja razveselila nekoga z ljubkim plišem. Nagrado lahko prevzamete na točki ePosavje.com. Nagrado podarja Pikapolonica.

Pikapolonica, nagrada

8) Nedelja, 8. december 2019

Zadnje obdobje je bilo precej deževno. Na novi dežnik Davida Božiča pa upajmo, da ta mesec padejo snežinke. Nagrado lahko prevzamete na točki ePosavje.com. Nagrado podarja Prva Liga.

Prva liga, nagrada

7) Sobota, 7. december 2019

Nekateri ljudje ne marajo zime, a Grad Podsreda je lep tudi pozimi. Boštjan Župevc bo s svojo družino odšel na izlet. Nagrado lahko prevzamete na točki ePosavje.com. Nagrado podarja Kozjanski park.

Ogled gradu Podsreda

6) Petek, 6. december 2019

K lepi obleki se poda unikaten kos nakita. Iz srca je bil narejen za Mihaelo Vidmar. Nagrado lahko prevzamete na točki ePosavje.com. Nagrado podarja Manca - narejeno s srcem.

Manca, narejeno s srcem

5) Četrtek, 5. december 2019

Za posebne priložnosti iščemo po omari med oblekami. Eriki Podvinski ne bo potrebno iskati. Čestitke, nagrado lahko prevzamete na točki ePosavje.com! Nagrado podarja TARAPANA SHOP.

Tarapana shop Krško

4) Sreda, 4. december 2019

V decembru iz kuhinje pogosto lepo diši. Nabrušeni noži so včasih veljali za odgovornost gospodarja. Saša Mavsar bo imela letos dobro nabrušene. Nagrado lahko prevzamete na točki ePosavje.com. Nagrado podarja podjetje IMPORTEX iz Radeč.

Importex, nagrada adventni venček

3) Torek, 3. december 2019

Življenje je polno presenečanj. Vse dobre misli in želje bo v knjigi Moj dan lahko prebrala Lidija Konajzler. Nagrado lahko prevzamete na točki ePosavje.com. Nagrado podarja Manja Ostrelič.

Manja Ostrelič, darilo 3. december 2019

2) Ponedeljek, 2. december 2019

Pred kratkim smo zamenjali pnevmatike na avtomobilih. Ivan Prepadnik pa bo na svojem avtomobilu preveril optiko. Nagrado lahko prevzamete na točki ePosavje.com. Nagrado podarja podjetje Avtoline Krško.

Nagrada Avtoline, optika

1) Nedelja, 1. december 2019

Adventni koledar smo začeli s prižigom luči. Doma jih bo prižgala Majda Jalovec. Nagrado lahko prevzamete na točki ePosavje.com. Nagrado podarja podjetje EFEKT Krško.

Nagrada Efekt Krško

Kako lahko sodelujete v nagradni igri?

Izpolnite kartico in ...

V nagradni igri lahko sodelujete tako, da na treh točkah v centru Qlandia Krško - v naročniškem centru Ansat, v Center Cafe in v parfumeriji Refan izpolnite kartico, na katero vpišete svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov in telefonsko številko).

... počakajte na žreb

Z izpolnjeno voščilnico vas bomo ob izžrebanju tudi lažje našli. Izpolnjeno voščilo z vsemi podatki pustite v škatli za žreb v delovnem času točke ePosavje.com v naročniškem centru Ansat v centru Qlandia Krško.

Nagradna igra na ePosavje.com

Nagrada vsak dan

Nagrajence bomo o žrebu dnevno obveščali v tej objavi, nagrade pa boste osebno prevzeli na naslovu Ansat d.o.o., PE Qlandia Krško, CKŽ 141, 8270 Krško vsak dan v času našega delovnika (od ponedeljka do petka med 9. in 13. ter med 13.45 in 17. uro).

Kdo vse je prispeval nagrade?

Nagrade so prispevali Parfumerija Refan, Zlatarna Celje, Bowling Deluxe Sevnica, Center Cafe, SelectBox, Lisca, Evroelektron, Manja Ostrelič, Manca - narejeno s srcem, Klub Metulj, Avtoline, Malcajt, Kozjanski park, Tarapana shop, Kemo Brežice, Efekt Krško, Toni Sotošek, AFP Dobova, Frizeraj Špelca, Revital Studio, Importex in Pikapolonica.

(bš)

eposavje
nagradna igra

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja