Skip to main content
V Posavju 8.6° C Petek, 5. marec 2021
10.07.2020
10:32
ePosavje TV
Grafika: ePosavje
Zveste gledalke in gledalci ste na nekdanjem televizijskem programu Ansat TV-ja že opazili spremembo. Z novim imenom televizije ePosavje TV bodo v naslednjih tednih prišle tudi nove vsebine.

Ansat TV-ja ni več, od 1. julija gledate ePosavje TV

"Upam, da smo dokazali, kako pomembno je imeti kredibilen in ažuren lokalni spletni medij"

"Naš glavni cilj je ostati kredibilen posredovalec novic in informacij za celotno Posavje. Želimo si, da bi bili najbolj brani in na spletnem portalu nam to zelo dobro uspeva. V času koronavirus upam, da smo uspeli dokazati, kako pomembno je, da imamo lokalni spletni medij, ki ažurno in hitro obvešča ter usmerjeno ljudi obvešča o vseh hipnih in trenutnih aktualnosti," je konec junija v v pogovorni oddaji povedal Tomi Horvat, direktor podjetja ePosavje MEDIA d.o.o.

Nove vsebine na televiziji

"Ansat TV-ja ni več, zdaj je ePosavje TV. Na televiziji se bomo še bolj skoncetrirali na lokalne zanimivosti in vsebine, ki zanimajo čim širši del gledalcev," ob tem še dodaja Horvat. Vsak dan ob 14. in 18.30 je na sporedu izobraževalna oddaja Inštrukcije s Klaro, vsako nedeljo ob 20. uri je na sporedu sveta maša in Župnije Krško - Videm ob Savi, Martin Tine Tinčk je z oddajo Meh za smeh trenutno na poletnih počitnicah, razširjene vsebine iz vseh šestih posavskih občin pa si lahko v oddaji Posavski tednik ogledate vsak torek ob 20. uri in v enajstih ponovitvah do konca tedna.

Kje lahko spremljate ePosavje TV?

Naše največje prednosti so lokalna pristotnost, prepoznavnost in aktualnost. Prisotni smo v lokalnem okolju - na kabelskem in optičnem sistemu Ansat - Temelach kot tudi v programskih shemah vseh vodilnih telekomunikacijskih operaterjev (Telekom, T2, Telemach).

(eP)

eposavje tv
ansat tv
krško
video

Pridružite se nam

Poglejte tudi