Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
21.09.2021
07:01
Foto: arhiv ePosavje
S ponedeljka na torek so policisti obravnavali 12 nesreč in 16 kršitev javnega reda in miru. Na številko 113 so prejeli 237 klicev.

12 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami, enajst prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in trem kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj, zasegli vozila. Policisti so posredovali tudi zaradi šestnajstih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih.

Policija, avtomobil

237 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 64 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 237 klicev, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vlomov in tatvin, posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

Osredotoči se na cesto

Policisti Policijske uprave Novo mesto so v okviru akcije Osredotoči se na cesto, ki je namenjena preprečevanju vseh vrst ravnanj, ki zmanjšujejo vidno in služno zaznavanje voznikov, v ponedeljek med 7. in 9.30 izvajali poostren nadzor na avtocesti pri počivališču Starine, v smeri proti Ljubljani.

Policisti so v le dobrih dveh urah so ugotovili 32 kršitev zaradi uporabe mobilnih telefonov med vožnjo, v večini so bili kršitelji vozniki tovornih vozil.

(eP)

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja