Skip to main content
V Posavju -2.3° C Četrtek, 28. januar 2021
30.09.2019
17:22
Grafika: ePosavje
Pritegnite pozornost in oglašujte na ePosavje.com. Danes vam predstavljamo dve zanimivi akciji oglaševanja.

Oglaševanje na ePosavje.com

Novice o tem, kaj se je zgodilo ali se bo, danes najhitreje zakrožijo preko digitalnega medija, med katerega spada tudi ePosavje.com. Oglaševanje ni namenjeno le pravnim osebam, podjetnikom temveč vsem vam, našim obiskovalcem.

ePosavje.com

Spletno mesto ePosavje.com ima 140.000 mesečnih obiskovalcev, na kar smo zelo ponosni. Pokrivamo vse občine v Posavju -Radeče, Sevnica, Krško, Brežice, Kostanjevica na Krki in Bistrica ob Sotli, na naša oglasna mesta pa se zatekajo tudi oglaševalci iz drugih koncev celotne Slovenije.

Jesenska akcija oglaševanja na ePosavje.com: Krompirjeve počitnice

Krompirjeve počitnice je jesenska akcija oglaševanja na ePosavje.com. Začela se bo 26. septembra 2019, izkoristite jo predvsem tisti, ki želite v obdobju do 30. oktobra 2019 predstaviti svoje jesenske aktivnosti, dogodke, akcije ali svoje druge zanimive storitve.

Splet, televizija in LCD

Naša vsebina Krompirjevih počitnic v oglaševanju zajema objavo PR članka, objavljenega na ePosavje.com in naših družbenih omrežjih, pasico na ePosavje.com s povezavo na vašo spletno stran, 7 dni oglaševanja na LCD zaslonih na Tržnici Videm ter 7 dni oglaševanja na posavski televiziji Ansat TV.

Pokličite nas ali se oglasite na info točki v centru Qlandia Krško

Pokličete nas lahko na telefonsko številko 078/700-180, pišete na marketing@ansat.si ali nas obiščete na naši info točki v nakupovalnem centru Qlandia v Krškem v naročniškem centru Ansat (vhod z velikega parkirišča).

Sergeja Bogovič

email: marketing@ansat.si
telefon: +386 7 870 01 80

eposavje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja