Skip to main content
Sobota, 2. marec 2024
28.02.2022
07:38
Pomočnik predsednika uprava za trženje, Kostak, d. d.
Pomočnik predsednika uprava za trženje
Družba Kostak, d. d., razpisuje delovno mesto pomočnik predsednika uprave za trženje (m/ž).

Družba Kostak, d. d., razpisuje delovno mesto:

pomočnik predsednika uprave za trženje (m/ž)

Opis dela:

Kandidat bo predvsem zadolžen za področje tržnih dejavnosti, sodelovanje pri izpolnjevanju ciljev, udeležbo pri javnih naročilih v Sloveniji ter projektih v tujini. Delo je dinamično in zahteva pogajalske sposobnosti ter sposobnost analitične presoje in strokovno znanje iz področja projektnega vodenja, pomembna je osredotočenost na poslovne cilje ter učinkovito usklajevanje timskega dela.

Od kandidatov pričakujemo:

VII. stopnjo izobraževanja tehnične smeri (zaželeno področje gradbeništva) ali družboslovne smeri, opravljen strokovni izpit iz stroke ali pridobljena dodatna znanja iz strokovnega področja. Računalniško znanje, aktivno znanje angleškega ali/in nemškega jezika, obvladovanje tehnik poslovnih razgovorov in pogajanj, izvrstnost v pisnem in ustnem komuniciranju. Izrazito pozitivno in strokovno predstavljanje podjetja vsem deležnikom. Zaželene so vsaj 5-letne delovne izkušnje na vodstvenih delih.

Kandidatom nudimo:

Odgovorno delo s polnim delovnim časom s 6-mesečnim poskusnim delom, možnost poslovne in oseben rasti, dodatna izobraževanja, nagrajevanja in napredovanja.

Osebnostne lastnosti:

Samostojnost, vodstvene spretnosti in sposobnost strateškega razmišljanja, proaktivnost in razvojna usmerjenost, komunikativnost, organizacijska sposobnost, zanesljivost, osebna pozitivna naravnanost ter sposobnost timskega dela.

Vabimo vas, da se nam pridružite in pošljete pisne prijave z dokazili in opisom dosedanjih delovnih izkušenj do 28. 2. 2022 na naslov družbe KOSTAK, d. d., Leskovška cesta 2a, 8270 Krško, ali na e-naslov: zaposlitev@kostak.si.

Razpis, delovno mesto

 

kostak krško
krško
oglasna novica

Pridružite se nam