Skip to main content
V Posavju 20.6° C Torek, 16. avgust 2022
08.04.2019
11:00
Foto: Savaprojekt Krško
Rekreativno društvo Savaprojekt v sklopu svojih rednih aktivnosti za spodbujanje zdravega sloga življenja poleg nacionalne in že tradicionalne akcije Pripelji srečo v službo, ki promovira kolesarjenje

Rekreativno društvo Savaprojekt v sklopu svojih rednih aktivnosti za spodbujanje zdravega sloga življenja poleg nacionalne in že tradicionalne akcije Pripelji srečo v službo, ki promovira kolesarjenje na delo, letos začenja z akcijo Stopnišče izzivov, s katero bodo spodbujali hojo po stopnicah.

Ugotovitve kažejo, da človek z vsako prehojeno stopnico pokuri 0,15 kalorije in že sedem minut hoje po stopnicah dnevno, razpolovi možnost za srčni infarkt v obdobju 10 let. Akcija se izvaja vsak petek na sedežu društva. Povsod na sedežu društva so oznake »hodi po stopnicah,« dvigalo pa naj počiva. Predsednik društva Jurij Šalamon pa je pripravil tudi posebno sadno presenečanje za tiste, ki so se akcije prvi dan udeležili ekipno.

Danes ima čas posebno vrednost. Vzemite si ga. Naj bo vsak korak, vsaka prehojena stopnica izziv. Kultura zdravih navad je namreč nevidna zmaga v dirki s časom.

Savaprojekt Krško

krško
fotogalerija

Pridružite se nam