Skip to main content
V Posavju 3.7° C Petek, 9. december 2022
27.06.2022
10:03
Rešilec, NMP Brežice
Foto: arhiv ePosavje
Od petka do ponedeljka na 112 požar, dve tehnični intervenciji in pomoč v Leskovcu pri Krškem.

Vikend na 112

Petek

V petek ob 22.44 sta gasilca Prostovoljnega gasilskega društva Brežice v naselju Veliki Obrež v občini Brežice s tehničnim posegom odprla vrata stanovanjske hiše in s tem omogočila lastnikom vstop v objekt.

Sobota

Pomoč na Cvetni poti

Ob 10.51 so na Cvetni poti v Leskovcu pri Krškem posredovali gasilci Poklicne gasilske enote Krško in reševalci nujne medicinske pomoči Krško zaradi neodzivnosti starejše osebe po vklopu SOS-alarma, vendar intervencija ni bila potrebna.

Požar pri Gorici

Ob 18.52 je v naselju Gorica v občini Krško zagorelo na žitnem polju. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško in Prostovoljnega gasilskega društva Veliki Podlog so požar na površini okoli pol hektarja pogasili in preprečili nadaljnjo širitev na polje s pšenico.

Nedelja

V nedeljo ob 14.53 so na Drožanjski cesti v Sevnici gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše.

28 pozivov

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so od petka do ponedeljka posredovali 28 pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

Občasne dolgotrajne zapore

 Občina Sevnica obvešča, da bodo med 25.6. in 25.9.2022 zaradi ureditve vodovoda občasne dolgotrajne popolne zapore na LC 372091 Sevnica-Drožanje-Metni Vrh.

pge krško
nmp krško
krško

Pridružite se nam