Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
10.05.2022
07:31
Foto: arhiv ePosavje
V torek brez električne energije na območju transformatorskih postaj Ardro, Pijana gora, Raka, Bohor, Pišece in Spodnje Bojsno.

Kje v torek ne bo elektrike?

Ardro, Pijana gora, Raka

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v sredo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorskih postaj Ardro, Kripsar, Pijana gora med 6.15 in 7. uro ter med 16. in 17. uro, na območju transformatorske postaje Raka med 6.15 in 6.45 ter med 16. in 17. uro.

Bohor, Pišece, Spodnje Bojsno

Na področju nadzorništva Krško okolica bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske Bohor, nizkonapetostno omrežje – Koča – Repetitor med 9. in 12. uro, na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorskih postaj Pišece Orehovec 2, nizkonapetostno omrežje – Pišece med 8. in 9. uro ter Spodnje Bojsno, nizkonapetostno omrežje – Smer Bojsno med 10. in 13. uro.

Žigrski vrh, Lončarjev Dol, Gradec Blanca

Na področju nadzorništva Sevnica ne bo elektrike na območju transformatorskih postaj Žigrski vrh, Lončarjev dol, Gradec Blanca, Čanje in Gračka gora med 8. in 13. uro.

elektro celje
obvestila
elektrika
brežice
krško
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja