Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
25.10.2021
07:54
Foto: arhiv ePosavje
Brez elektrike na transformatorskih postajah Dolga Raka, Smednik, Gabrijele, na cesti Reštanj - Belo zapora ceste, zapore bodo tudi na Lisci.

Brez elektrike: Dolga Raka, Smednik, Gabrijele

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorskih postaj Dolga Raka in Smednik med 9. in 13. uro in na področju nadzorništva Mokronog, na območju transformatorske postaje Gabrijele, nizkonapetostno omrežje – Štrasberg med 10. in 12. uro.

Zapora ceste Reštanj - Belo

Kostak d.d. obvešča o popolni zapori JP 691191 Reštanj-Belo od 25. oktobra do 9. novembra zaradi del na vozišču.

Zapore na Lisci

Na približno 200 metrvov dolgem odseku lokalne ceste, št. 200231 Sele - (o. m. Laško-Sevnica) - Lisca pred Tončkovim domom na Lisci bo dolgotrajna popolna zapora prometa na in gradbiščna zapora na parkirišču pri Tončkovem domu na Lisci zaradi izvedbe investicijsko-vzdrževalnih del na parkirišču pri Tončkovem domu na Lisci.

Prejšnji teden v Posavju 14 izrednih dogodkov

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili štirinajst izrednih dogodkov, od tega devet v občini Krško, tri v občini Brežice in dva v občini Sevnica. V Regijskem centru za obveščanje Brežice smo v preteklih 24-ih urah posredovali deset pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
elektro celje
elektrika
sevnica
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi