Skip to main content
Petek, 22. september 2023
18.10.2021
07:29
Foto: arhiv ePosavje
V ponedeljek brez električne energije na območju transformatorskih postaj Spodnji Grič, Jelša, Vrhovska vas, Vinji vrh

Brez elektrike: Spodnji Grič, Jelša, Vrhovska vas, Vinji vrh

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, danes v ponedeljek, 18. oktobra 2021, prekinjena dobava električne energije na področju Krško mesto (nadzorništvo Krško mesto) na območju transformatorske postaje Jelše vas, nizkonapetostno omrežje – Podlog desno predvidoma med 10:00 in 14:00 uro in na območju transformatorske postaje Spodnji Grič, nizkonapetostno omrežje – Milke Kerin zgoraj predvidoma med 8:00 in 14:00 uro.

Na področju nadzorništva Brežice bo dobava prekinjena na področju Brežice z okolico (nadzorništvo Brežice) motena na območju transformatorske postaje Vrhovska vas, nizkonapetostno omrežje – Smer Bušeča vas-Unetič, Smer Šutna-Strojin in Smer Vinji vrh-Sokolovič predvidoma med 8:00 in 13:00 uro.

NMP Krško, rešilec 112

Prejšnji teden v Posavju 12 izrednih dogodkov

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili dvanajst izrednih dogodkov, od tega pet v občini Krško, štiri v občini Brežice, dva v občini Sevnica in enega v občini Kostanjevica na Krki. V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

elektrika
obvestila
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja