Skip to main content
V Posavju -5.4° C Torek, 7. februar 2023
01.03.2022
08:04
Foto: arhiv ePosavje
V torek bodo brez električne energije na območju naselij Lončarjev dol, Male Vodenice, Orehovec in v delu Kostanjevice na Krki.

Kje v torek ne bo električne energije?

Lončarjev dol

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v torek, 1. marca 2022, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije za nadzorništvo Sevnica, na območju transformatorske postaje Lončarjev dol - nizkonapetostno omrežje Trgovina predvidoma med 8. in 14. uro.

Kostanjevica na Krki 

Na nadzorništvu Krško mesto bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Kostanjevica šola predvidoma med 7.15 in 8. uro ter med 14. in 14.30 uro, za področje nadzorništva Krško mesto na območju transformatorskih postaj Kostanjevica grad 2, Kostanjevica grad, Male Vodenice, Ivanjše grič in Orehovec predvidoma med 7. in 14. uro. "Zaradi organizacijskih ali vremenskih razlogov si pridržujemo pravico do preklica oz. odpovedi del," pravijo v sporočilu.

NMP Krško, rešilec 112

Februarja 29 izrednih dogodkov

V preteklem mesecu so na območju Posavja zabeležili 29 izrednih dogodkov, od tega 14 v občini Krško, sedem v občini Sevnica in osem v občini Brežice.

kostanjevica na krki
sevnica
elektro celje
elektrika
obvestila

Pridružite se nam

Novice iz Posavja