Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
08.07.2020
07:37
Foto: arhiv ePosavje
V sredo brez električne energije na območju večih transformatorskih postaj, tudi na območju Poštene vasi, Cerkelj ob Krki, Izvira in Jelše.

Kje bo v sredo motena oskrba z električno energijo?

Bučka, Jelša Veliki Podlog

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v sredo, 8. julija, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije za področje nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje Bučka izvod Bučka med 8:00 in 10:00 uro in na območju transformatorske postaje Jelša Veliki Podlog izvod Gorica med 11:00 in 13:00 uro.

Poštena vas, Izvir, Pirošica, Cerklja ob Krki

Na področju nadzorništva Brežice bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorskih postaj Izvir, Kamence, Kraška vas, Stankovo, Brvi, Stojanski vrh, Poštena vas, Zgornja Pirošica, Dolenja Pirošica, Župeča vas, Cerklje 2, Cerklje center; TO Cerklje-kuhinja, TO Cerklje-letališče, TO Cerklje-stolp in Črešnjice med 5:30 in 7:00 uro.

Vrsa Koritnica

Na področju nadzorništva Krško okolica bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Slapšak izvod hrib proti Armeškem med 8:00 in 12:00 uro, na področju nadzorništva Sevnica pa na območju transformatorske postaje Vrsa izvod Koritnica med 8:00 in 14:00 uro.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja