Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
05.05.2021
14:23
Policija 113, avtomobil
Foto: ePosavje.com
Brežiški policisti so imeli v torkovem popoldnevu opravka s 33-letnim razgrajačem, krški policisti so popoldne izsledili tatiča prehrambenih izdelkov.

33-letnik nadlegoval družinske člane in partnerko

V popoldanskih urah so brežiške policiste poklicali na pomoč iz zasebnega prostora v okolici Brežic, kjer je pijan moški nadlegoval družinske člane in žalil partnerko.

Niti prihod policistov 33-letnika ni pomiril in ker je nadaljeval s kršitvami, ukazov policistov pa ni upošteval, so ti morali uporabiti prisilna sredstva, nato so ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje.

Možakar si bo, če ne zaradi drugega, torkovo popoldne zapomnil po plačilnem nalogu, ki mu ga bodo policisti napisali zaradi kršitev javnega reda in miru.

Policija, avtomobil

Spet poročamo o tatvini

V torek so policiste Policijske postaje Krško okoli 11. ure na pomoč poklicali iz prodajalne v Krškem, kjer naj bi neznanci odtujili več prehrambenih artiklov in pobegnili.

Policisti so se takoj odzvali in na podlagi opisa v Kerinovem Grmu tatu izsledili in prijeli, zasegli so mu ukradene artikle, zdaj pa nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin. Policisti ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

(eP)

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice