Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
21.03.2022
08:30
Foto: arhiv ePosavje
V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili osemnajst izrednih dogodkov, od tega deset v občini Krško, šest v občini Brežice in dva v občini Sevnica.

Dogodki v Posavju

Petek

Ob 18.28 je v bližini naselja Gorenja vas pri Leskovcu v občini Krško gorelo v gozdu. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško in Prostovoljnega gasilskega društva Velika vas so požar podrasti v gozdu na površini okoli 0,3 hektara pogasili in požarišče dodatno zalili z vodo.

Sobota

Brez elektrike

Ob 8.04 je na širšem območju mesta Brežice prišlo do nenapovedane prekinitve oskrbe z električno energijo, dežurni delavci Elektra Celje so okvaro odpravili do 8.40 ure.

Nesreča na tirih

Ob 19.58 so posredovali gasilci Poklicne gasilske enote Krško v bližini železniške postaje v Krškem, kjer je vlak povozil osebo. Gasilci so zavarovali kraj nesreče. Na kraj dogodka so bili napoteni reševalci nujne medicinske pomoči Krško in policisti, oseba je umrla na kraju dogodka.

Nedelja

Ob 15.39 so na Pionirski cesti v Leskovcu pri Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli vrata osebnega vozila.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so od petka do ponedeljka posredovali šestnajst pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja