Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
27.09.2021
14:01
Policija, državna meja
Foto: arhiv ePosavje
V dveh prometnih nesrečah na območju brežiške občine dva voznika huje poškodovana, pri vozniku na Velikih Malencah posredi tudi alkohol.

Pri Župelevcu hudo poškodovan 74-letnik

Policisti Policijske postaje Brežice so bili v petek okoli 14. ure obveščeni o prometni nesreči v Župelevcu. Po opravljenem ogledu so ugotovili, da je 74-letni voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotno smerno vozišče, izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s ceste ter trčil v drog javne razsvetljave in se prevrnil.

Plačal bo

Hudo poškodovanega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, policisti pa mu bodo zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Prehiter in vinjen zletel s ceste

V soboto nekaj pred 20. uro se je zgodila prometna nesreča v Cerkljah ob Krki. Policisti Policijske postaje Brežice so opravili ogled in ugotovili, da je 46-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in s ceste zapeljal v jarek.

Reševalci so ga odpeljali v bolnišnico

Reševalci so hudo poškodovanega voznika, ki je imel v litru izdihanega zraka 1,12 miligramov alkohola, oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti bodo vozniku napisali obdolžilni predlog.

brežice
pge krško
nmp brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi