Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
22.07.2021
13:07
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Brežiški policisti so v sredo posredovali zaradi nasilja v družini, krški policisti so dopoldne v Krškem prijeli mladoletno tatico oblačil.

Pijan 47-letnik grozil ženi in jo udaril

BREŽICE Policisti Policijske postaje Brežice so posredovali zaradi nasilja v družini v okolici Brežic, kjer je pijan 47-letni nasilnež ženi grozil in jo udaril.

Kot pravijo na Policijski upravi Novo mesto, so brežiški policisti zaščitili žrtev in moškega izrekli ukrep prepovedi približevanja. Policisti so o izrečenem ukrepu seznanili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Bodo pa policisti zoper nasilneža podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Krški policisti prijeli mladoletno tatico

V sredo okoli 10.30 pa so policiste Policijske postaje Krško poklicali na pomoč iz prodajalne v Krškem, kjer naj bi neznanci odtujili več kosov oblačil in pobegnili.

Policisti so takoj pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev in v bližini prijeli mladoletnico, ki je pred tem odvrgla ukradene artikle. Policisti so zasežena oblačila zasegli in jih vrnili osebju prodajalne, zoper mladoletno osumljenko pa bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

(eP)

brežice
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja